Neem contact op!

Wat wij doen

24Legal geeft juridisch advies aan ondernemers. Wij zijn daarbij uw bedrijfsjurist op maat. Bij ons kunt u al uw juridische vraagstukken beantwoord krijgen; tijdelijk zoals bij een enkele vraag, maar ook structureel door het plaatsen van een interim expert of simpelweg door structureel samen te werken. Zo kan er van onze kant gezorgd worden voor maximale kwaliteit tegen optimale efficiency en dus; lagere kosten.

Bedrijfsjurist op maat
Ad interim of juist permanente beschikbaarheid van een huisjurist op afstand. Zo heeft u op elk moment de benodigde kennis ter beschikking. Wij bieden een scherp alternatief in plaats van de hoge kosten van een advocatenkantoor of de vaste kosten van een juridische afdeling.

U krijgt een vast aanspreekpunt voor uw organisatie. Dit aanspreekpunt zorgt ervoor dat de bedrijfsjurist met de juiste ervaring en achtergrond bij u aan tafel aanschuift als u er een nodig heeft. Leidt uw bedrijfsproces ertoe dat u juridische ondersteuning nodig heeft op verschillende rechtsgebieden of voor verschillende taken? Wij zorgen ervoor dat uw juridisch budget zo wordt ingezet dat de juridische vraag op elk terrein volledig gedekt is.

Quickscan
Elke opdracht staat op zich en krijgt een passende benadering. Onze bedrijfsjuristen starten graag met een quickscan. Dit is een onderzoek naar de achtergrond van de vraag – groot of klein – die aan 24Legal wordt voorgelegd. Het maakt duidelijk wat er al geregeld is, waar aandachtspunten liggen en wat mogelijke oplossingen zijn. De quickscan is onze investering in de goede relatie, gratis dus. Naast een algemene quickscan zijn er ook scans op het gebied van privacy, corporate governance en intellectuele eigendom beschikbaar.

100 standaard juridische contracten
Bij een samenwerking met 24Legal hoort toegang tot onze database met ruim 100 standaard juridische documenten. De documenten kunt u meteen gebruiken. U betaalt niet per contract maar krijgt toegang tot de volledige database, welke aan de website van 24Legal is gekoppeld. U ontvangt een inlogcode waarmee de juridische bibliotheek kunt openen.

Helpdesk
24Legal biedt u de mogelijkheid om een helpdeskabonnement af te sluiten. Met dit abonnement kunt u 24Legal per telefoon aan een bedrijfsjurist vragen stellen. We streven er naar om elke vraag binnen 24 uur van een passend antwoord te voorzien. Dit kunnen allerlei juridische vragen zijn bijvoorbeeld op het gebied van contracten, personeel, ondernemingsrecht, overnames, intellectuele eigendom en productregelgeving.

Contractmanagement
24Legal maakt gebruik van moderne systemen om uw volledige contractenbeheer uit te voeren. Nadat we in de quickscan hebben geïnventariseerd welke contracten voor een goede bedrijfsvoering voor uw onderneming nodig zijn, maken we voor u de modellen op maat. Deze modellen komen in ons contractmanagementsysteem te staan, waarbij u ieder contract dat gesloten is vervolgens kunt uploaden. De tool kan ook gebruikt worden om inzichtelijk te krijgen welke contracten uw onderneming heeft. Het zorgt voor overzicht in uw juridische situatie.

Samenwerkingsabonnement
Als uit de quickscan volgt dat een project nodig is om uw onderneming juridisch up-to-date te houden, definiëren we samen het project en spreken daarbij een planning af. Afhankelijk van de projectplanning varieert de hoogte van het bedrag voor het samenwerkingsabonnement. U weet vooraf waar u aan toe bent en komt niet voor verrassingen te staan.

Strippenkaart
De strippenkaart kunt u gebruiken in die gevallen waarin u de bedrijfsjuristen van 24Legal wel wilt inhuren, maar niet met grote regelmaat dat nodig denkt te hebben. Voor een strippenkaart wordt een vast jaarbedrag betaald. Daarnaast hebben houders van een strippenkaart toegang tot onze standaard juridische documenten – de contractendatabase.

Los advies
Ook voor een enkele of korte vraag kunt u bij 24Legal terecht. Onze bedrijfsjuristen bespreken vooraf met u welke vorm van tarifering het beste bij de opdracht past en wat u het meest prettig vindt. Fixed fee, capped fee, hybrid fee arrangements, het is allemaal mogelijk.

Benieuwd hoe de bedrijfsjuristen van 24Legal u kunnen helpen? Neem gemakkelijk contact met ons op via onderstaande knop of bekijk alle contactmogelijkheden via onderstaande rode knop.

Neem contact met ons op

CONCREET BETEKENT DIT

Quick scan, onderzoek naar de achtergrond van de vraag

Samenwerkingsabonnement, project definiëren en de planning opstellen

Helpdeskabonnement, service per telefoon en toegang tot juridische documenten

Contractmanagement, inventarisatie van contracten vertalen naar modellen op maat

Strippenkaart, een beroep doen op de expertise van 24Legal tegen een vast jaarbedrag

Los advies, voor alle overige vragen is 24Legal ook uw partner

Voordelen

Met 24Legal zorgt u ervoor dat uw bedrijf juridisch up-to-date blijft. Wij geven juridisch advies aan ondernemers. U kunt bij ons terecht voor een enkele vraag of opdracht, maar we kunnen ook uw externe bedrijfsjurist zijn voor een meer structurele samenwerking. We maken daarbij gebruik van eenvoudige tools: een contractendatabase, een systeem voor contractmanagement en een helpdesk. Door deze tools kunnen we ons werk op een goede en efficiënte manier uitvoeren.

Wij noemen dat: betrouwbaar & betaalbaar.

Neem contact op!
close slider

    Open WhatsApp
    Neem contact met ons op via WhatsApp.