Neem contact op!

Arbeidsrecht jurist

Uw werknemers zijn erg belangrijk. Zij zorgen er immers voor dat uw onderneming draaiende gehouden wordt. Het opstellen van goede arbeidscontracten is onmisbaar. Wanneer u nog geen arbeidscontract heeft opgesteld is het goed om de arbeidsrecht jurist om advies te vragen. 24Legal kan u helpen bij het opstellen van een goed arbeidscontract. Zo komt u nooit voor verrassingen achteraf te staan. Huidige arbeidscontracten kunnen ook bekeken worden. Zijn deze nog actueel en voldoen ze ook aan alle voorwaarden? Belangrijke onderwerpen mogen immers niet ontbreken in het contract.

Arbeidsrecht jurist, ook voor ziekteverzuim

Als werknemer krijgt u nagenoeg altijd te maken met ziekteverzuim. Dit kunt u terugdringen door de werkomstandigheden te optimaliseren. Maar wat wanneer het ziekteverzuim wel erg hoog is? In dit geval kan er sprake zijn van opzet. Bij ziekmelding na een arbeidsconflict moet er uitgezocht worden waarom de werknemer zich ziek heeft gemeld. Zo geldt de loondoorbetalingsverplichting niet wanneer het arbeidsconflict de onderliggende reden is. De juridisch adviseur bedrijfsrecht weet precies hoe te handelen. Ook voor vragen met betrekking tot de bedrijfsarts en het aanbieden van passend werk kunt u bij de juridische helpdesk van 24Legal terecht.

Arbeidsrecht jurist en ontslag

Een werknemer disfunctioneert. Mag u deze op staande voet ontslaan of geldt hiervoor een ontslagprocedure? Zo moet uw werknemer verwijtbaar hebben gehandeld. Vaak gaat het om zaken als diefstal, misleiding, mishandeling of niet voldoen aan de opdracht. Als werkgever moet u aan kunnen tonen dat u hierdoor schade lijdt. Het is daarom goed om de arbeidsrecht jurist om advies te vragen. De kosten juridisch advies wegen niet op tegen de kosten van een latere rechtszaak wanneer ontslag niet goed geregeld wordt.

Benieuwd hoe de bedrijfsjuristen van 24Legal u kunnen helpen? Neem gemakkelijk contact met ons op via onderstaande knop of bekijk alle contactmogelijkheden via onderstaande rode knop.

Neem contact met ons op

Neem contact op!
close slider

    Open WhatsApp
    Neem contact met ons op via WhatsApp.