Neem contact op!

Bedrijfsjurist Utrecht

Uw onderneming is in Utrecht of in een andere plaats in Nederland gevestigd. 24Legal opereert vanuit Utrecht maar is voor alle ondernemers door geheel Nederland beschikbaar. De bedrijfsjurist Utrecht die met juridisch advies ondersteuning biedt. Bijvoorbeeld bij een reorganisatie. In deze gevallen is het soms noodzakelijk om werknemers te ontslaan. Belangrijk is om te bekijken welke werknemers boventallig zijn. Hoe zet u de ontslagprocedure in werking? Want zomaar ontslaan gaat niet. Daarom vraagt u vooraf juridisch advies. Om alle zaken goed af te kunnen handelen.

Bedrijfsjurist Utrecht en ontslag op staande voet

Een andere vorm van ontslag is het ontslag op staande voet. Hierbij wordt de arbeidsovereenkomst per direct ontbonden. Er is dus geen sprake van een uitwerktijd en ook niet van een ontslagvergoeding of een transitievergoeding. Ontslag op staande voet heeft altijd gevolgen voor de werknemer. Zo verliest deze zijn werk en inkomen en heeft geen recht op een WW-uitkering. Daarom moet deze vorm van ontslag goed overwogen worden. Voor juridisch advies arbeidsrecht kunt u bij 24Legal terecht.

Bedrijfsjurist Utrecht en auteursrecht

Heeft u gebruik gemaakt van een tekst of een afbeelding van iemand anders en heeft u hier geen toestemming voor gevraagd? Dan krijgt u te maken met auteursrecht. De auteur kan u aansprakelijk stellen voor geleden schade. Maar ook kan iemand anders er met uw eigen teksten of afbeeldingen vandoor gaan. In dit geval bent u degene die schade lijdt. De bedrijfsjurist Utrecht weet hier alles van. De juridisch adviseur bedrijfsrecht¬†adviseert in zaken als intellectuele eigendommen. Hieronder vallen ook handelsnamen, merken en octrooien. Zo worden ook uw eigen uitvindingen en logo’s beschermd.

Bedrijfsjurist Utrecht bij 24Legal

Bent u op zoek naar een geschikte bedrijfsjurist die u kan helpen met uw juridische vragen en ook nog een tijd heeft en beschikbaar is? Bel dan met 24Legal. Wij zijn een full service juridisch  adviesbureau gespecialiseerd in contractenrecht, opstellen van contracten en startup kwesties. Wij kunnen ook in de volgende fase (grow up) van dienst zijn en beschikken over ervaren juristen met meer dan 10 jaar ervaring. Bel ons gerust voor een kennismaking, kom in contact via onderstaande rode knop. 

Neem contact met ons op

Neem contact op!
close slider

    Open WhatsApp
    Neem contact met ons op via WhatsApp.