Neem contact op!

Juristen arbeidsrecht

Het arbeidsrecht kent veel regels waar u als werkgever rekening mee moet houden. Zo worden werknemers beschermd. Een goede zaak, maar sommige regels hoeven niet op uw situatie van toepassing te zijn. Bijvoorbeeld wanneer het gaat om arbeidscontracten. Welke zaken neemt u hierin op? Is er sprake van concurrentiebeding of geheimhoudingsplicht? De juristen arbeidsrecht kunnen u helpen met het opstellen van het juiste arbeidscontract. Met hierin zaken die echt belangrijk zijn voor uw onderneming. Ook kunt u terecht voor advies. Of dit nu eenmalig of dagelijks is.

Juristen arbeidsrecht door heel Nederland

24Legal heeft een telefonische helpdesk waarbij u altijd terecht kunt voor al uw juridische vragen. U kunt hier ook een helpdeskabonnement voor afsluiten. Zo heeft u onbeperkt toegang tot de helpdesk. Ideaal voor bedrijven die geen eigen juridische afdeling hebben of willen. De externe juristen arbeidsrecht zijn er voor ondernemingen in verschillende branches. Juridisch advies Utrecht is voor iedereen toegankelijk, waar dan ook in Nederland. Ook wanneer u een arbeidsconflict heeft en dit wilt oplossen. Zonder dat dit al te hoge kosten met zich meebrengt.

Juristen arbeidsrecht bij arbeidsongeval

Hoe goed zijn de arbeidsomstandigheden binnen uw onderneming? Helaas komt een arbeidsongeval wel eens voor. U kunt dan te maken krijgen met de arbeidsinspectie. Belangrijk is wie er verwijtbaar is. Bent u dit zelf of heeft de werknemer niet naar voorschrift gehandeld? Wie aansprakelijk is moet worden uitgezocht. Vaak is dit de werknemer. Neemt u daarom contact op met de juristen arbeidsrecht van 24Legal. Voor goed juridisch advies waar u ook wat aan heeft. 24Legal functioneert als uw persoonlijke bedrijfsjurist en zal u altijd bijstaan. Op welk gebied van het arbeidsrecht dan ook.

Kom in contact met 24Legal

Benieuwd hoe de bedrijfsjuristen van 24Legal u kunnen helpen? Neem gemakkelijk contact met ons op via onderstaande knop of bekijk alle contactmogelijkheden via onderstaande rode knop.

Neem contact met ons op

Neem contact op!
close slider

    Open WhatsApp
    Neem contact met ons op via WhatsApp.