Neem contact op!

Juridisch advies Utrecht

Uw onderneming is in Utrecht of Leidsche Rijn gevestigd en zoekt met spoed een juridisch adviseur. Of u onderneemt vanuit een andere plaats in Nederland en wilt terug kunnen vallen op een externe bedrijfsjurist. Voor juridisch advies Utrecht of voor online advies kunt u terecht bij 24Legal. Want telefonisch kunt u altijd bij de helpdesk terecht. Zo kunt u vragen stellen omtrent arbeidsrecht, reorganisatie, contracten, start-up advies en ondernemers advies op juridisch gebied. Altijd de juiste specialisatie op het juiste moment.

Juridisch advies Utrecht en Leidsche Rijn en Omgeving

Het maakt niet uit waar in Nederland uw onderneming gevestigd is: de juridische helpdesk staat altijd voor u klaar. U kunt eenmalig terecht voor advies maar ook gebruik maken van een strippenkaart. Daarnaast is er het aantrekkelijke helpdeskabonnement. Hiermee profiteert u van alle juridische kennis en ervaring op elk gewenst moment. Ideaal voor bedrijven die geen eigen juridische afdeling hebben of een tussenoplossing zoeken. De voordelen van een goedkope jurist en de vakkennis waarnaar u op zoek bent. Juridisch advies Utrecht staat altijd tot uw beschikking. Hoe groot of hoe klein uw vraag of probleem ook is.

Juridisch advies Utrecht voor uw ondernemingsraad

Goed juridisch advies en oplossingen aanreiken is onmisbaar. Als ondernemer krijgt u veel te maken met de wetgeving. Niet alleen met betrekking tot werknemers, maar ook in relatie met andere ondernemingen en klanten. Ook met de overheid kunt u te maken krijgen. Op het gebied van intellectuele eigendommen krijgt u te maken met handelsnamen of auteursrechten. Dit begint al voordat u een onderneming opstart. Daarom is het ook voor de beginnende ondernemer of startup belangrijk dat er een juridische helpdesk beschikbaar is. 24Legal is er voor elke onderneming en voor alle juridische bedrijfszaken.

Benieuwd hoe de bedrijfsjuristen van 24Legal u kunnen helpen? Neem gemakkelijk contact met ons op via onderstaande knop of bekijk alle contactmogelijkheden via onderstaande rode knop.

Neem contact met ons op

Neem contact op!
close slider

    Open WhatsApp
    Neem contact met ons op via WhatsApp.