Neem contact op!

Bedrijfsjurist Leidsche Rijn

Bedrijfsjurist Leidsche Rijn. Een bedrijfsjurist is belast met alles wat nodig is om de juridische kant van een jonge, of wat langer bestaande onderneming op orde te hebben. De bedrijfsjurist wordt ook wel aangeduid met legal counsel en houdt zich bezig met het ondernemingsrecht. Hieronder vallen bijvoorbeeld het sluiten van overeenkomsten, het onderhandelen bij aan en verkoopprocessen, het aangaan of verbreken van samenwerkingsverbanden en het maken van diverse contracten onder.

 

Bedrijfsjurist Leidsche Rijn bij 24Legal

De bedrijfsjuristen van 24 Legal helpen u graag bij vragen op de rechtsgebieden ondernemingsrecht, arbeidsrecht en contractrecht. Ze zorgen voor de hygiëne van uw juridische omgeving en dus voor stabiliteit. 24Legal geeft begeleiding en advisering bij het opstellen van contracten en overeenkomsten. Onze bedrijfsjuristen krijgen met verschillende organisaties te maken. We staan naast starters en eenmanszaken ook vof’s, bv’s en nv’s in de regio Utrecht bij. 24Legal staat als bedrijfsjuridisch adviseur dus ondernemers bij en streven naar het beste resultaat, in goede samenwerking met u en voor een redelijke prijs.

 

De aanpak van 24Legal

Onze aanpak is no nonsense. we spreken gewone mensentaal en maken een telefonische afspraak. daarin bespreken we uw vraagstelling en geven waar mogelijk meteen een antwoord. Daar draaien we niet omheen. Daarna gaan we – afhankelijk van de vraag – aan de slag en maken een contract dat we snel ter controle uitwisselen en aanpassen. kortom: zonder gedraal en met een snelle daadkrachtige aanpak. Ondernemingsrechtelijke vraag? contracten problematiek? 24Legal help snel en deskundig.

Tot de 24 Legal werkzaamheden die wij verrichten op het gebied van het ondernemingsrecht en bedrijfsrecht behoren onder meer:

– Het maken en beoordelen van participatie en aandeelhoudersovereenkomsten
– Opstellen van een contractenplan bij de opstart van een bedrijf (startup lawyer)
– Het maken en beoordelen van een intentieverklaring, LOI of termsheet
– Vervaardigen en beoordelen van de algemene voorwaarden
– Contracten en (samenwerkings)overeenkomstenhet maken en het beoordelen hiervan

 

Kom in contact met 24Legal

Benieuwd hoe de bedrijfsjuristen van 24Legal u kunnen helpen? Neem gemakkelijk contact met ons op via onderstaande knop of bekijk alle contactmogelijkheden via onderstaande rode knop.

Neem contact met ons op

Neem contact op!
close slider

    Open WhatsApp
    Neem contact met ons op via WhatsApp.