Neem contact op!

Juridisch adviseur bedrijfsrecht

Vanuit het burgerlijk recht is er sprake van het bedrijfsrecht of ondernemingsrecht. Ook het handelsrecht valt hieronder. U krijgt te maken met andere burgers en kunt tegenover hen komen te staan. Zo kunt u ook te maken krijgen met een distributieovereenkomst. Bijvoorbeeld met een land binnen of buiten de EU. Maar ook met klanten die dichtbij u staan. Heeft u de algemene voorwaarden al opgesteld? Waaraan moeten algemene voorwaarden voldoen? Vragen die 24Legal vaak krijgt. Uw juridisch adviseur bedrijfsrecht adviseert u bij alle belangrijke zaken.

Juridisch adviseur bedrijfsrecht, ook bij handelsnamen

Uw handelsnaam vormt een belangrijk onderdeel van uw onderneming. Zo bent u herkenbaar voor u klanten, maar ook voor andere bedrijven. Wanneer de concurrent dezelfde diensten aanbiedt onder uw handelsnaam, dan kunt u aardig wat schade oplopen. Maar ook mag u niet zomaar een willekeurige handelsnaam kiezen. U kunt uw handelsnaam als merk laten registreren. Zo laat u uw naam niet kopiƫren. Krijgt u een brief van een advocaat waarin staat dat u zelf een handelsnaam gekopieerd heeft? Neem dan contact op mer 24Legal.De bedrijfsjurist Utrecht die altijd voor u klaar staat.

Juridisch adviseur bedrijfsrecht internationale dienst

Biedt u uw diensten internationaal aan? Of neemt u een dienst vanuit het buitenland af? Bij geschillen kan het soms lastig zijn om hieruit te komen. Want het Nederlands recht verschilt weer van het buitenlands recht. Daarom neemt u een juridisch adviseur bedrijfsrecht in de arm. Het juridisch adviesbureau dat u ook bij geschillen buiten de landsgrenzen van juridisch advies voorziet. Hiervoor kunt u gebruik maken van de juridische helpdesk van 24Legal. Voor eenmalig of dagelijks gebruik: geen vraag is teveel. Uw externe persoonlijke bedrijfsjurist.

Neem contact op!
close slider

    Open WhatsApp
    Neem contact met ons op via WhatsApp.