Neem contact op!

Juridisch adviseur bedrijfsrecht

Vanuit het burgerlijk recht is er sprake van het bedrijfsrecht of ondernemingsrecht. Ook het handelsrecht valt hieronder. U krijgt te maken met andere burgers en kunt tegenover hen komen te staan. Zo kunt u ook te maken krijgen met een distributieovereenkomst. Bijvoorbeeld met een land binnen of buiten de EU. Maar ook met klanten die dichtbij u staan. Heeft u de algemene voorwaarden al opgesteld? Waaraan moeten algemene voorwaarden voldoen? Vragen die 24Legal vaak krijgt. Uw juridisch adviseur bedrijfsrecht adviseert u bij alle belangrijke zaken.

Juridisch adviseur bedrijfsrecht, ook bij handelsnamen

Uw handelsnaam vormt een belangrijk onderdeel van uw onderneming. Zo bent u herkenbaar voor u klanten, maar ook voor andere bedrijven. Wanneer de concurrent dezelfde diensten aanbiedt onder uw handelsnaam, dan kunt u aardig wat schade oplopen. Maar ook mag u niet zomaar een willekeurige handelsnaam kiezen. U kunt uw handelsnaam als merk laten registreren. Zo laat u uw naam niet kopiƫren. Krijgt u een brief van een advocaat waarin staat dat u zelf een handelsnaam gekopieerd heeft? Neem dan contact op mer 24Legal.De bedrijfsjurist Utrecht die altijd voor u klaar staat.

Juridisch adviseur bedrijfsrecht internationale dienst

Biedt u uw diensten internationaal aan? Of neemt u een dienst vanuit het buitenland af? Bij geschillen kan het soms lastig zijn om hieruit te komen. Want het Nederlands recht verschilt weer van het buitenlands recht. Daarom neemt u een juridisch adviseur bedrijfsrecht in de arm. Het juridisch adviesbureau dat u ook bij geschillen buiten de landsgrenzen van juridisch advies voorziet. Hiervoor kunt u gebruik maken van de juridische helpdesk van 24Legal. Voor eenmalig of dagelijks gebruik: geen vraag is teveel. Uw externe persoonlijke bedrijfsjurist.

Benieuwd hoe de bedrijfsjuristen van 24Legal u kunnen helpen? Neem gemakkelijk contact met ons op via onderstaande knop of bekijk alle contactmogelijkheden via onderstaande rode knop.

Neem contact met ons op

Neem contact op!
close slider

    Open WhatsApp
    Neem contact met ons op via WhatsApp.