Neem contact op!

Juridisch adviesbureau

De bedrijfsjurist voor al uw juridische zaken, een onmisbare ondersteuning voor momenten dat dit nodig is. Voor bedrijven is het belangrijk om op een bedrijfsjurist te kunnen vertrouwen. Iemand die kennis en ervaring heeft binnen de branche waarin u werkzaam bent. Een eigen juridische afdeling is voor veel bedrijven niet haalbaar. Omdat de onderneming hier niet groot genoeg voor is of vanwege de kosten. Door het inschakelen van een externe bedrijfsjurist haalt u de vakkennis in huis zonder dat u te maken krijgt met het opzetten van een eigen afdeling. Bij 24Legal wordt de vakkennis toegankelijk gemaakt door de juridische helpdesk – altijd een aanspreekpunt voor uw vragen – en de contractendatabase – altijd de beschikking over een goed juridisch document.

Juridisch adviesbureau, ook voor arbeidsconflicten

Juridische aangelegenheden moeten goed geregeld zijn. Bij het juridisch adviesbureau kunt u terecht met al uw vragen. Bijvoorbeeld over een arbeidsrecht jurist . De wetgeving is niet altijd even duidelijk en het is belangrijk om alles via de juiste wegen te bewandelen. Zo voorkomt u niet alleen een juridisch getouwtrek maar ook onnodige kosten. Arbeidsconflicten met werknemers moeten zo adequaat mogelijk worden opgelost. Arbeidsovereenkomsten met arbeidsvoorwaarden dienen goed opgesteld te worden. Zo weet de werknemer waar hij aan toe is. Bij juridische vragen op het gebied van arbeid is het prettig een goede sparringspartner te hebben. 24Legal is zo’n sparringspartner, haar juridische helpdesk is bereikbaar voor een eerste advies.

Juridisch adviesbureau helpt bij reorganisatie

Verandering binnen uw bedrijf brengt soms ook de noodzaak met zich mee om veranderingen aan te brengen in het personeelsbestand. Bij een reorganisatie is het soms onvermijdelijk om het aantal werknemers te reduceren. Hier gaat een lang en zorgvuldig traject aan vooraf. In sommige gevallen moet de ondernemingsraad op de hoogte worden gebracht of gesproken worden met de vakbonden. Ook zal er in veel gevallen een sociaal plan moeten worden opgesteld. Juridisch advies ontslag helpt u bij het nemen van de juiste beslissingen en ervoor te zorgen dat er in het traject geen zaken worden vergeten of overgeslagen. Collectief of individueel ontslag, de juridisch adviseur zal samen met u bespreken wat de best mogelijke oplossing is. Zo kan uw onderneming weer opnieuw gezond worden.

Benieuwd hoe de bedrijfsjuristen van 24Legal u kunnen helpen? Neem gemakkelijk contact met ons op via onderstaande knop of bekijk alle contactmogelijkheden via onderstaande rode knop.

Neem contact met ons op

Neem contact op!
close slider

    Open WhatsApp
    Neem contact met ons op via WhatsApp.