Neem contact op!

Online juridisch advies

De verhouding tussen werkgever en werknemer valt onder het arbeidsrecht. In 2015 is er op dit gebied een hoop veranderd. Zo mag er bij een tijdelijk contract van korter dan 6 maanden geen sprake meer zijn van een proeftijd. Twijfelt u aan de kwaliteiten van het personeel dan zult u een keuze moeten maken tussen een kort tijdelijke arbeidscontract of een langere met proeftijd. Voor online juridisch advies hierover kunt u bij 24Legal terecht. Ook om het huidige arbeidscontract eens goed te bekijken. Staan er zaken als concurrentiebeding en geheimhoudingsplicht in? 24Legal kan uw contract aan een uitgebreide inspectie onderwerpen en hier advies over uitbrengen.

Online juridisch advies en ziekteverzuim

Wanneer een werknemer zich na een arbeidsconflict ziek meldt dan kan er sprake zijn van opzet. De doorbetalingsverplichting kan dan komen te vervallen. Om te weten of dit op u van toepassing is neemt u contact op met de bedrijfsjurist Utrecht. U kunt uw vragen stellen en krijgt een eerste advies. Daarna kunt u besluiten om een samenwerking aan te gaan. Dit kan online geregeld worden. U wordt bijvoorbeeld via een conference call of Skype op de hoogte gehouden. Ook het overleg vindt op deze manier plaats.

Online juridisch advies helpdesk

Voor een langdurige samenwerking kunt u een helpdeskabonnement afsluiten. Hiermee heeft u niet alleen altijd toegang tot de helpdesk en het stellen van juridische vragen, ook kunt u gebruik maken van de contractendatabase. Een arbeidscontract, handelscontract of geheimhoudingsverklaring: u regelt het eenvoudig online. Voor een arbeidsrecht jurist of uw eigen persoonlijke bedrijfsjurist. Hulp bij het ondernemingsrecht, handelsrecht en arbeidsrecht. Al uw juridische bedrijfszaken op orde hebben. Dat doet 24Legal.

Kom in contact met 24Legal

Benieuwd hoe de bedrijfsjuristen van 24Legal u kunnen helpen? Neem gemakkelijk contact met ons op via onderstaande knop of bekijk alle contactmogelijkheden via onderstaande rode knop.

Neem contact met ons op

Neem contact op!
close slider

    Open WhatsApp
    Neem contact met ons op via WhatsApp.