Neem contact op!

Goedkope jurist

Een eigen juridische afdeling neemt hoge kosten met zich mee. Deze kosten kunnen alleen gedekt worden wanneer u dagelijks te maken krijgt met juridische zaken. Niet iedere onderneming wil een eigen juridische afdeling opzetten. Bij 24Legal kunt u vertrouwen op een externe bedrijfsjurist. Altijd persoonlijk contact en advies dat op maat is gesneden. Met kennis en ervaring in verschillende branches. De goedkope jurist die u voorziet van goed juridisch advies. Zowel op het gebied van arbeidsrecht als handelsrecht. Maar ook voor andere bedrijfszaken. Speciaal ook voor startups en bedrijven in startup fase.

Goedkope jurist ondernemingsrecht

Het ondernemingsrecht houdt zich bezig met rechtspersonen. Geschillen tussen ondernemingen lost u het liefs zo snel mogelijk op. Maar ook op een manier waarop uw onderneming geen of zo min mogelijk schade oploopt. Een goedkope jurist die u voorziet van juridisch advies, dat is 24Legal. Maar ook voor het arbeidsrecht kunt u bij 24Legal terecht. Bijvoorbeeld voor een juridisch advies ontslag . Want er is een verschil tussen ontslag op staande voet, met wederzijds goedvinden of wegens een reorganisatie. De externe bedrijfsjurist helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Ook voor het opstellen van nieuwe arbeidscontracten.

Goedkope jurist en privacybescherming

Privacy speelt een steeds grotere rol binnen de samenleving. De persoonsgegevens bescherming valt onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens. U mag niet zomaar persoonsgegevens verzamelen en verwerken. Hiervoor moet u toestemming en een duidelijk doel hebben. Ook moeten deze gegevens goed beveiligd zijn. Wanneer u zich hier niet aan houdt kan de toezichthouder u een hoge boete en sancties opleggen. Daarom werkt u volgens de regels. De bedrijfsjurist helpt u hierbij. Ook wanneer u de regels niet heeft nageleefd. Zo kan de schade voor uw onderneming beperkt worden.

Neem contact op!
close slider