Neem contact op!

Jurist algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden worden ook wel de belangrijke kleine lettertjes van het contact genoemd. 24Legal is dé jurist voor algemene voorwaarden. De voorwaarden zijn van groot belang immers er staan contractafspraken in. Afspraken die niet alleen gelden voor die ene contractspartij maar voor iedereen met wie u contracteert, mits u de algemene voorwaarden overigens op de juiste wijze gebruikt. Anders zijn ze simpelweg niet van toepassing. Het gaat erom dat u de juiste bepalingen opneemt natuurlijk, maar ook dat de gebruiker de redelijke mogelijkheid heeft gekregen om van de algemene voorwaarden kennis te nemen. Kort gezegd komt het erop neer dat u ervoor moet zorgen dat de zakenpartner aantoonbaar de mogelijkheid heeft gekregen van uw voorwaarden kennis te nemen. Dat kan het beste door de algemene voorwaarden te overhandigen of mee te sturen en dat die wederpartij digitaal heeft bevestigd ze ook te hebben ontvangen.

 

Algemene voorwaarden opstellen en controleren

De algemene voorwaarden zijn voor alle organisatie erg belangrijk. Een goede algemene voorwaarde opstellen kan een lastige opgave zijn. Er zijn veel regels verbonden aan het opstellen van de algemene voorwaarden. Juridische hulp bij het opstellen en/ of controleren van de algemene voorwaarden is dan ook zeker aan te raden. Bij 24Legal helpen wij u graag bij het opstellen of controleren van de algemene voorwaarden. 24legal heeft veel bedrijven geholpen bij het opstellen en controleren van de algemene voorwaarden in verschillende sectoren. We zetten onze expertise graag in om u te helpen aan een waterdichte algemene voorwaarden.

 

Kom in contact met 24Legal

24Legal is de jurist voor algemene voorwaarden. We maakten algemene voorwaarden voor klanten in alle relevante branches en zowel inkoop- als verkoopvoorwaarden. Zowel in Engels als Nederlands. We zetten onze ervaring graag in bij het opmaken van uw algemene voorwaarden. Hieronder staat een button waarmee u gemakkelijk contact kunt opnemen met 24legal. Naast fysiek juridisch advies is het ook mogelijk om online juridisch advies te krijgen.

Neem contact met ons op

Neem contact op!
close slider

    Open WhatsApp
    Neem contact met ons op via WhatsApp.