Neem contact op!

Juridische helpdesk

Een bedrijfsjurist waar u extern op kunt vertrouwen. Die al uw juridische vragen in behandeling neemt en met praktische oplossingen aankomt. Vertrouwen op de juridische kennis en ervaring van de bedrijfsjurist, omdat u zelf die kennis niet heeft. En dat geeft niet, want daar is 24Legal voor. Om u bij te staan in al uw juridische vraagstukken. Over arbeidscontracten, ziekteverzuim of een arbeidsongeval. De juridische helpdesk waar u altijd terecht kunt met uw vragen. Binnen 24 uur krijgt u een duidelijk en helder antwoord.

Juridische helpdesk ook voor internationale geschillen

Het Nederlands recht is al moeilijk genoeg, maar wat wanneer u een geschil met een buitenlandse ondernemer of klant heeft? In dit geval valt u soms onder een buitenlands recht. Hoe u moet handelen is vaak niet duidelijk. Onwetendheid kan u nog dieper in de problemen brengen. Daarom wint u vooraf advies in. Juridisch advies Utrecht denkt met u mee en geeft u een eerste advies. Vervolgens bekijkt u hoe u de samenwerking aan wilt gaan. Regel uw juridische zaken online of telefonisch via 24Legal.

Juridische helpdesk en abonnement

Speciaal voor bedrijven die hier behoefte aan hebben is de het helpdeskabonnement. Hiermee kunt u onbeperkt juridische vragen stellen. Het professionele team streeft ernaar om binnen 24 uur met een passend antwoord te komen. Ook heeft u toegang tot de contractendatabase. Maak gebruik van meer dan 100 standaard contracten zonder bijbetalen. De juridische helpdesk is er ook voor eenmalige vragen. Heeft u bijvoorbeeld minder vaak deĀ juristen arbeidsrecht nodig, dan kunt u ook gebruik maken van een strippenkaart. Ook heeft u toegang tot de standaard juridische documenten.

Neem contact op!
close slider

    Open WhatsApp
    Neem contact met ons op via WhatsApp.