Neem contact op!

Voor wie

24Legal is bij uitstek geschikt voor ondernemers en ondernemende bedrijven. Ondernemers die een sparringpartner zoeken als het gaat om contracten, samenwerkingsverbanden, distributie, franchise, incasso en het niet nakomen van overeenkomsten. Onze deskundigheid strekt zich zeker uit over het buitenland en contracten en samenwerkingsverbanden met onze buurlanden, maar het Nederlands recht is waar onze primaire kennis en expertise ligt. Daarbij focussen wij qua omvang op bedrijven van MKB karakter en familiebedrijven. Én: startups. Wij kennen de bijzonder kenmerken van startende ondernemers, de daarbij horende dynamiek en spanningsvelden als geen ander.

Hebben we het over branches en markten dan is ons scala heel divers. Productiebedrijven, ICT, horeca, transport&logistiek, distributie en bijvoorbeeld detachering- en uitzend gerelateerde bedrijven, maar ook bouw, afbouw en leveranciers.

Neem contact met ons op voor een kennismaking. Wij werken pro actief en open en gebruiken heldere begrijpelijke taal. Jargon en ingewikkelde taal gaan we het liefst uit de weg. Wij zijn praktisch en dat zult u ervaren. Geen torenhoge uurtarieven en de teller gaat pas lopen als we daar samen een afspraak over hebben gemaakt. Niet eerder.

Voordelen

Met 24Legal zorgt u ervoor dat uw bedrijf juridisch up-to-date blijft. Wij geven juridisch advies aan ondernemers. U kunt bij ons terecht voor een enkele vraag of opdracht, maar we kunnen ook uw externe bedrijfsjurist zijn voor een meer structurele samenwerking. We maken daarbij gebruik van eenvoudige tools: een contractendatabase, een systeem voor contractmanagement en een helpdesk. Door deze tools kunnen we ons werk op een goede en efficiënte manier uitvoeren.

Wij noemen dat: betrouwbaar & betaalbaar.

Neem contact op!
close slider