Neem contact op!

Voor wie

Voor bedrijven en ondernemers die in control willen zijn. Starters, start-ups maar ook bedrijven die zich ervan willen verzekeren dat de juridische zaken 24/7 op orde zijn. Resultaatgerichte bedrijven die zoeken naar maximale kwaliteit tegen optimale prijs en efficiency.

Iedere ondernemer zit met vraagstukken op juridisch gebied. Vragen die eigenlijk wel een antwoord nodig hebben, maar waarvoor de kennis of de tijd niet altijd in huis is. 24Legal is er voor ondernemers die deze vragen even willen voorleggen aan een bedrijfsjurist, zonder dat ‘de teller meteen gaat lopen’. Een goed betrouwbaar advies tegen een goedkoper tarief.

Veel bedrijven en directies stellen zich de vraag; zijn wij al toe aan een ‘eigen’ bedrijfsjurist? Moeten we de juridische afdeling gaan uitbreiden, zijn we toe aan een legal department? De wens om juridische aangelegenheden goed geregeld te hebben, is steeds prominenter naar mate een bedrijf groeit. De stap voor een eigen bedrijfsjurist (of een eigen juridische afdeling) ligt dan voor de hand, maar is soms wat te groot. Op die momenten biedt 24Legal de oplossing. wij maken daarbij ook gebruik van de kennis en expertise van onze zusterbedrijven: 24Accountant, 24Tax en 24Interim.

24Legal brengt ondernemers op juridisch vlak in control door overzicht aan te brengen en ervoor te zorgen dat de juridische aangelegenheden haarscherp zijn geregeld. Wij bekijken of uw bedrijf volledig compliant is of geven simpelweg een antwoord op uw vraagstuk. Dat kan door ons te bellen, maar ook door het plaatsen van een interimmer Legal of HR. Tijdelijk of vast.

Veranderingen in uw bedrijf of in de wetgeving kan zorgen voor een piekbelasting van de juridische afdeling. 24Legal biedt daarvoor de oplossing. 24Legal beschikt over gespecialiseerde bedrijfsjuristen en HR professionals met een ruime ervaring in het vak. Mensen die de juridische en HR materie overzien, die in normaal Nederlands met praktische oplossingen komen zonder het onnodig moeilijk te maken. Gewone mensen die moeiteloos onderdeel uitmaken van uw bedrijfsprocessen. Betaalbare juristen en professionals.

Benieuwd hoe de bedrijfsjuristen van 24Legal u kunnen helpen? Neem gemakkelijk contact met ons op via onderstaande knop of bekijk alle contactmogelijkheden via onderstaande rode knop.

Neem contact met ons op

Voordelen

Met 24Legal zorgt u ervoor dat uw bedrijf juridisch up-to-date blijft. Wij geven juridisch advies aan ondernemers. U kunt bij ons terecht voor een enkele vraag of opdracht, maar we kunnen ook uw externe bedrijfsjurist zijn voor een meer structurele samenwerking. We maken daarbij gebruik van eenvoudige tools: een contractendatabase, een systeem voor contractmanagement en een helpdesk. Door deze tools kunnen we ons werk op een goede en efficiënte manier uitvoeren.

Wij noemen dat: betrouwbaar & betaalbaar.

Neem contact op!
close slider

    Open WhatsApp
    Neem contact met ons op via WhatsApp.