Neem contact op!

Privacy persoonsgegevens

Veel bedrijven verzamelen persoonsgegevens van burgers. Dit begint al met het opslaan van een naam en e-mailadres. Maar ook adresgegevens of telefoonnummer vallen hieronder. Het verwerken van deze gegevens valt onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Voor het verwerken van gegevens als geloofsovertuiging, gezondheid of ras gelden nog strengere regels. Iedereen die persoonsgegevens verwerkt heeft zich aan de wetgeving te houden. Het is soms onduidelijk wat wel en niet mag. Daarom neemt u contact op met 24Legal. Voor al uw juridische vragen.

Privacy persoonsgegevens waarborgen

Voor burgers is het belangrijk dat hun privacy gewaarborgd is. Er wordt dan ook steeds meer aandacht besteed aan deze privacy. De toezichthouder ziet erop toe dat bedrijven zorgvuldig omgaan met deze gegevens. Wanneer u als ondernemer of organisatie niet de wetgeving naleeft dan kunnen er sancties en hoge boetes worden opgelegd. Daarom zorgt u dat de persoonsgegevens niet alleen op een juiste manier verwerkt worden maar ook op een veilige manier bewaard worden. Dit vereist de wet privacy persoonsgegevens. Komt u hier niet uit, vraag dan tijdig om juridisch advies. Stel uw vragen aan 24Legal.

Privacy persoonsgegevens en bedrijfsjurist

Een bedrijfsjurist handelt in het belang van uw bedrijf. Heeft u geen eigen juridische afdeling en wilt u toch gebruik maken van de kennis en ervaring van de bedrijfsjurist, dan kunt u vertrouwen op 24Legal. Hier vindt u de bedrijfsjurist voor al uw juridische zaken. Met behulp van de juridische helpdesk is de vakkennis ook voor u toegankelijk. Verwerkt u persoonsgegevens, dan bent u verplicht dit te melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Op het gebied van bescherming persoonsgegevens kunt u ook een eigen interne toezichthouder aanstellen. Legal24 brengt hierover advies uit.

Neem contact op!